Word bezorger bij DHL Parcel

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan bij jou in de buurt? In heel Nederland werken zo’n 3.500 bezorgers voor DHL Parcel. Ieder met zijn eigen reden om als pakketbezorger te werken: voor bijverdiensten, flexibele werktijden, sociale contacten of om fit te blijven.

Jouw baan als bezorger
Je werk is afwisselend en je hebt veel vrijheid. Afhankelijk van je beschikbaarheid bezorg je mininaal twee keer per week in de ochtend-, middag- en/of avond. Dat doe je met je eigen auto of een auto van DHL. Altijd in de buurt van je eigen woonadres. Je maakt jouw klanten blij met hun pakketten en wordt een vertrouwd gezicht in de buurt. Kortom, een veelzijdige (bij)baan met veel sociaal contact, afwisseling en flexibiliteit.


Dit ben jij
Je bent trots om het visitekaartje van DHL Parcel te zijn. Dat betekent dat je beleefd en respectvol omgaat met de klant. Je bezorgt het pakket altijd op de juiste plaats en zorgt ervoor dat jij én je auto er altijd piekfijn uitzien.

Dit zijn wij
DHL is wereldwijd de Nr. 1 logistieke dienstverlener en we groeien nog steeds elk jaar. In Nederland is DHL Parcel de specialist in goederenvervoer aan bedrijven en consumenten. Van kleine pakketten tot pallets. Elke dag dagen wij onszelf uit om onze dienstverlening te verbeteren. Met onze 139 depots en 15 terminals en sorteercentra verspreid over Nederland is er altijd een DHL vestiging bij jou in de buurt. Hier begint jouw werk als pakketbezorger.
 

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer snel en misschien word jij het gezicht van DHL!

Functie-eisen:

  in bezit rijbewijs B
  min. 2 dagen per week 
  spreekt goed Nederlands
  mbo-niveau
  in topconditie