slim en snel
Jouw zending, Jouw timing

Je pakket sturen of ophalen via een DHL Locker in de buurt is superhandig. Je kunt er vaak dag en nacht terecht, en hoeft nooit meer te wachten op een bezorger. Je hebt zelfs een week om je pakje op te pikken. Alle tijd van de wereld dus.

Jouw keuze

Als je online een spijkerbroek koopt, kun je kiezen om hem via een DHL Locker te ontvangen. Vind je een bezorger-gemist-kaart in je brievenbus? Ook dan kun je voor de DHL Locker kiezen. Versturen via de gele muur kan ook. Je kiest voor deze optie in de online verzendservice My DHL Parcel.

DHL locker met app

Deze kleine DHL Locker vind je vaak bij winkelcentra, stations en openbare plekken. Hij is dus bereikbaar zolang de winkel open is. Je bedient hem via de DHL Locker app op je telefoon, die je downloadt in de App Store of Google Play Store. Ligt je pakket klaar? Dan krijg je via sms of e-mail een afhaalcode om je pakket op te halen.

Download de app

DHL locker met display

Zodra de DHL bezorger je pakket in een DHL Locker heeft bezorgd, krijg jij een afhaalcode via e-mail of sms. Vanaf nu heb je een week om het pakje op te halen. Dag en nacht. Ben je zover? Dan tik je de code in op het display van de DHL Locker, en de buit is binnen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over DHL lockers, of zijn er technische problemen? Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Vind je geen oplossing, bel dan onze helpdesk: 0900 222 21 20 (€1 per gesprek).

Mijn DHL Locker app maakt geen verbinding met de locker. Wat nu?

Waar kan ik de DHL Locker app downloaden?

Ik kan niet inloggen in de DHL Locker app. Wat moet ik doen?