Altijd dichtbij
3.750 DHL ServicePoints

Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel? Check de openingstijden van pakketpunten bij jou in de buurt via onze DHL ServicePoint-zoeker. Onze DHL Lockers op openbare plekken zijn vaak dag en nacht beschikbaar.

Flexibele openingstijden

DHL ServicePoints hebben ruime openingstijden en onze lockers zijn vaak zelfs 24/7 beschikbaar.

Simpel versturen

Zeker weten dat je pakket veilig aankomt? Een medewerker van je DHL punt vertelt je graag over de verschillende verzendopties.

Razendsnel retour

Terugsturen is een eitje. Volg de instructies van de webshop waar je hebt besteld en bewaar het verzendbewijs dat je hebt ontvangen.

DHL Locker
Nooit meer in de rij

Pakketten versturen en ontvangen wordt steeds makkelijker. Dat zie je bijvoorbeeld aan onze selfservice DHL lockers. Veilig, makkelijk te gebruiken en vrijwel altijd beschikbaar.

Zo werkt het

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Kan iemand anders dan ik het pakket bij het DHL ServicePoint ophalen?

Wat gebeurt er als ik mijn pakket laat bezorgen bij een DHL Locker?

Hoe weet de ontvanger dat het pakket is bezorgd bij een DHL punt?

Wil jij een DHL ServicePoint in je onderneming?

Nieuwe gezichten zijn goed voor je zaak. Wil jij je producten onder de aandacht brengen bij een groter publiek en extra verdienen door pakketten voor buurtgenoten te verzenden en ontvangen?

Meld je aan als DHL ServicePoint