Pakket sturen naar frankrijk
Een twee drie, c'est parti!

Een pakketje naar Frankrijk is zo verstuurd, en binnen 6 werkdagen zeker op bestemming. Je maakt online je verzendlabel aan met My DHL Parcel, gewoon op je laptop, tablet of mobiel. Breng het naar een DHL ServicePoint, et voilà! Met track en trace kun je het pakket volgen terwijl het over de Autoroute zwiert. Kaasje erbij, heerlijk. Snel op weg.

Versturen vanaf €11,50

Pakketten van maximaal 60x60x60 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Frankrijk al vanaf €11,50. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Parcel een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Een doosje naar la douce France

Het mooie Frankrijk, daar brengen we je pakketje natuurlijk met liefde naartoe. Dus maken we het je gemakkelijk. Met My DHL Parcel is een verzendlabel zo aangemaakt. Geef je zending af bij een ServicePoint in je buurt, en voilà, klaar is François.

Ga naar My DHL Parcel

Pakket naar frankrijk sturen
Très important

Frankrijk is lid van de EU en heeft daarom vrij verkeer van handel met Nederland. Handig, want douaneformulieren zijn daarom niet nodig. Op enkele artikelen gelden wel beperkingen en importverboden. Denk aan namaakartikelen, gevaarlijke goederen, software en alcohol. Wil je een compleet overzicht?

Bekijk de lijst

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen