pakket versturen
Pakket tot 20 kilo? Pakken we voor je op!

Heb je online sneakers verkocht of is je tante in Turijn jarig? Wij zorgen dat elk pakket razendsnel en klimaatneutraal op de juiste plek belandt. Al vanaf €3,45. Lever je pakket af bij een DHL ServicePoint in de buurt en hou je zending eenvoudig in de gaten met de Mijn DHL app. Bestemming bereikt? Dan ontvang je een bericht.

Online versturen via Mijn DHL
Zo simpel is het

Open de Mijn DHL app, selecteer het gewicht van je pakket en vul jouw gegevens en die van de ontvanger in. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kan je pakket naar een DHL ServicePoint in de buurt. Laat daar de QR-code op je telefoon zien, dan zorgen wij voor een verzendlabel. Liever zelf printen? Kan natuurlijk ook. Je vindt het label in de app en in je mail. Plakken, en klaar!

Verstuur direct

Brievenbuspakje versturen

Of de ontvanger nou thuis is of niet, een pakket dat door de brievenbus past kunnen we altijd in één keer bezorgen. Bij DHL verstuur je een brievenbuspakje al vanaf €3,45, en maak je natuurlijk gebruik van alle opties die horen bij een standaard pakketverzending. Bekijk alle kosten en maximale afmetingen.

Brievenbuspakje versturen

Klimaatneutraal versturen
Groen vervoer is goed vervoer

Of je nu een pakket binnen Nederland verzendt of naar het buitenland: met DHL verstuur je altijd klimaatneutraal. Zo zetten we ons vol in om de CO2-uitstoot te verminderen. Bijvoorbeeld door zo veel mogelijk pakjes met elektrische bestelauto’s te bezorgen. Klimaatneutraal versturen houdt in dat we de CO2-uitstoot die we nu nog niet kunnen terugdringen, compenseren via ons GoGreen-programma. Zo kun jij met een gerust hart je pakket versturen.

Meer over GoGreen

Goed om te weten over je zending

Verpakkingstips

Onze bezorgers behandelen je pakket met de grootste zorg, maar je kunt zelf ook helpen. Leer hoe je elk pakket slim verpakt op reis stuurt – stevig, en met zo min mogelijk lucht erin. Dat scheelt!

Bekijk de tips

Internationaal netwerk

Pakket verzenden naar het buitenland? DHL kent de weg als geen ander. Met onze verzendservice verstuur je elke zending naar welke plek dan ook, zolang het maar een adres op aarde is.

Wereldwijd versturen

Scherpe tarieven

Al vanaf €3,45 verstuur je een pakket binnen Nederland. En vanaf €10 gaat je zending de grens over. Voor klimaatneutrale verzending betaal je niets extra’s. Bekijk al onze extra services, bezorgduur en tarieven per land.

Tarieven

Verzenden met QR-code
Snel en zonder printer

Je pakket klaarmaken voor vertrek? Voor zendingen binnen Nederland heb je geen printer meer nodig. Kies in de verzendservice voor 'geen printer in huis' en lever je pakket in bij een DHL ServicePoint. Laat de QR-code scannen, dan zorgen wij voor een verzendlabel. Zo geregeld!

Verstuur nu

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket?

Binnen Nederland bezorgen we je pakket in principe de volgende dag, mits je pakket op tijd is afgeleverd. Door drukte kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming. 

Bezorgduur Europa

Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt?

Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een DHL Pakketautomaat achterlaten om het te versturen. Met 4.000 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt afgeleverd?

Met track en trace volg je je pakket binnen Nederland op de voet. Elk moment van de dag. Een pakket naar het buitenland volg je via de internationale track en trace. Alleen voor brievenbuspakketten naar het buitenland is geen track en trace beschikbaar.

Hou het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger bij de hand, dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. We sturen je een e-mail of sms zodra je pakket is afgeleverd.