Binnen Nederland vanaf €5

Je bent het voordeligst uit wanneer je een verzendlabel aanmaakt via My DHL Parcel en het pakket zonder extra’s naar een DHL ServicePoint in de buurt van je ontvanger stuurt. Wil je meer gemak of zekerheid? Geen probleem! Dan gaan de verzendkosten iets omhoog.

Wereldwijd vanaf €7

Wil je een pakket naar het buitenland versturen? Dan moet je eerst zelf online een internationaal verzendlabel maken, dit kan namelijk niet in de winkel. Vanaf €7 verstuur je een brievenbuspakket zonder track en trace en verzekering. Liever versturen mét deze extra services? Dan verzend je vanaf €10.

Elk pakket snel onderweg
Eenvoudig verzenden via dhl

Onze online service My DHL Parcel is de one stop shop voor al je pakketten. Verzendlabels maken is zo makkelijk dat je het bijna met je ogen dicht kunt, zeker als al je een account hebt. Een paar keer klikken en je bent klaar om te versturen.

Lees meer over verzenden via DHL

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Kan ik bij een DHL ServicePoint een pakketlabel printen?

Stel dat er iets misgaat, waar kan ik dan op rekenen?

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket?

dhl zakelijk
veel voordelen voor grootgebruikers

Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van interessante extra’s, zoals bezorging in de avond, een geïntegreerd retourproces en onze handige ophaaldienst. Maak zelf eenvoudig een zakelijk account aan zie meteen welke aantrekkelijke tarieven in jouw situatie gelden.

Ontdek alle voordelen van DHL zakelijk