Support Op track en trace staat dat mijn pakket is bezorgd, maar ik heb niks ontvangen

Staat op track en trace dat je pakket is bezorgd, maar heb je het niet ontvangen? Geen zorg, er zijn een aantal dingen die je kunt doen als je pakket niet is bezorgd.

Check bij de buren
Het kan gebeuren dat de bezorger je pakket bij je buren of in een (externe) brievenbus heeft bezorgd, maar vergeet dit door te geven. Check voor de zekerheid of dit is gebeurd en je naaste buren het pakje misschien hebben ontvangen.

Je pakket is vaak nog onderweg
Ook geen pakket bij de buren? Dan raden we je aan om één werkdag af te wachten. In veel gevallen waarbij je bestelling in track en trace bezorgd lijkt, maar je het nog niet hebt, wordt het de volgende werkdag namelijk alsnog bij je afgeleverd. De online status van je pakket klopt dan niet, maar je zending is nog steeds naar je onderweg. Vaak zie je dit de volgende dag ook terug op track en trace.

Nog steeds niks ontvangen?
Heb je ook na een werkdag niks ontvangen? Wat vervelend om te horen! De eerste stap is dan om contact op te nemen met de afzender, bijvoorbeeld de webshop waar je je bestelling hebt gedaan. Die zorgt dat er een onderzoek naar je pakket wordt ingesteld. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Heb je een andere vraag?

Support