Support Op track en trace staat dat mijn pakket is bezorgd, maar ik heb niks ontvangen

Staat op de track en trace dat je pakket is bezorgd, maar heb je het niet ontvangen? Geen zorg, meestal is je pakket gewoon nog naar je onderweg. Check wat je kunt doen als je pakket bezorgd lijkt te zijn:

1. Ligt je pakket in de brievenbus?
Kijk in je (externe) brievenbus. Ook als dit niet in de track en trace staat, bestaat de kans dat je pakket in je brievenbus is bezorgd.

2. Vraag je buren
Vraag je naaste buren of zij je pakket hebben ontvangen. Je pakket kan altijd bij buren zijn bezorgd, ook als dit niet online te zien is.

3. Wacht een werkdag af
Is je pakket niet in je brievenbus of bij de buren bezorgd? Dan raden we je aan om één werkdag af te wachten. In veel gevallen waarbij je bestelling in track en trace bezorgd lijkt, maar je het nog niet hebt, wordt het de volgende werkdag namelijk alsnog bij je afgeleverd. De online status van je pakket klopt dan niet, maar je zending is nog steeds naar je onderweg. Dit zie je de volgende dag ook terug op track en trace

Let op: onze klantenservice start geen onderzoek naar je zending als er nog geen werkdag voorbij is. 

4. Nog niks ontvangen? Informeer de verzender
Heb je ook na één werkdag niks ontvangen? Wat vervelend om te horen! Vervolgstap is om contact op te nemen met de verzender, bijvoorbeeld de webshop waar je de bestelling hebt gedaan. Die zorgt dat er een onderzoek naar je pakket wordt ingesteld. De verzender beschikt ook over aanvullende pakketinformatie, die van belang is voor het onderzoek. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.
 

Heb je een andere vraag?

Support