Support Mijn pakket is vertraagd of zoek. Wat kan ik doen?

Doet je pakket er langer over dan je verwacht? Dit is natuurlijk erg vervelend! We werken hard om jouw pakket op het verwachte bezorgmoment bij je te bezorgen. Door de grote hoeveelheden pakketten die we dagelijks verwerken, lukt dit helaas niet altijd. We proberen je pakket alsnog zo snel mogelijk af te leveren.

“Nog niet ontvangen of verwerkt”
Staat op track en trace “zending nog niet ontvangen of verwerkt”? Dan zit je pakket nog niet in ons sorteerproces. In deze drukke periode kan dit wat langer duren dan normaal: zowel de webshops als onze sorteercentra kunnen in deze tijd niet alle bestellingen altijd meteen verwerken. Mocht je pakket deze status hebben, wacht dit dan even af. Duurt het toch langer? Vraag de verzender of de zending al is overgedragen aan DHL en zo nodig een onderzoek in te stellen.

Zending staat langere tijd stil of lijkt vermist
Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je pakket voor een langere tijd niet in beweging is. In zo’n geval kun je het beste contact opnemen met de verzender. Verzender? Maar het pakket is al overgedragen aan DHL? – Ook dan is contact opnemen met de verzender de vervolgstap. Die zorgt dat er een onderzoek naar je pakket wordt ingesteld. De verzender beschikt ook over aanvullende pakketinformatie, die van belang is voor het onderzoek.

Mocht een pakket toch niet worden gevonden, dan is het ook de verzender die aanspraak maakt op een eventuele vergoeding. De verzender kan jou vervolgens een passende oplossing bieden.

Heb je een andere vraag?

Support