online pakket versturen
inpakken en wegwezen

My DHL Parcel is jouw persoonlijke verzendservice, die je gegevens en voorkeuren altijd paraat heeft. Online verzenden doe je voortaan in no-time, en elk pakket volg je automatisch met track en trace. Handig toch! Bekijk de voordelen.

Pakkende prijzen

Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dat is DHL. Voor €2.95 verstuur je al naar een adres in Nederland. Vanaf €10 bezorgen we al over de grens. In de online verzendservice kies je welk pakket je waar naartoe wilt versturen.

Wereldwijd in goede handen

Binnen Nederland bezorgen we met 98 procent zekerheid al de volgende dag. Ook in de rest van de wereld is de service van DHL betrouwbaar en vliegensvlug. Een pakje voor je opa in Parijs? Dat heeft hij dus zeker weten zo in zijn handen.

Meer expertise, meer mogelijkheden

Maat en gewicht

Van piepkleine pakjes tot dikke dozen: we bezorgen pakketten in allerlei soorten en maten. De maximale afmetingen van een standaardpakket zijn 80x50x35 cm (l-b-h). De minimale afmetingen zijn 11x15x3,5 cm (l-b-h). Het maximale gewicht is 20 kg.

Verzekerd versturen

We doen er natuurlijk alles aan om je pakket veilig te bezorgen. Maar gaat er toch iets mis? Dan ben je verzekerd voor €3,40 per kg.

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Parcel een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Pakket volgen

Behalve brievenbuspakketten naar het buitenland, kun je alle pakketten volgen. In de Benelux doe je dat je via My DHL Parcel of dhlparcel.nl. Daarbuiten gebruik je de internationale track en trace.

Douane

Verstuur je iets naar een douaneplichtig land? Geen zorgen. My DHL Parcel laat je precies zien welke gegevens je moet invullen. In een handomdraai heb je de papieren in orde.

Pakket afgeven

Nederland telt meer dan 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat bij jou in de buurt.

Online versturen
In 5 stappen op weg

Eerst selecteer je het gewicht van je pakket. Vervolgens vul je jouw gegevens in en die van de ontvanger. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kun je je verzendlabel uitprinten en die op je pakket plakken. Dan lever je je pakket in bij een DHL ServicePoint in de buurt, en klaar!

Direct aan de slag

My DHL Parcel Account
Pak het slim aan

Verstuur je regelmatig pakketten of wil je er meer tegelijk versturen en betalen? Maak dan eenvoudig een account aan bij My DHL Parcel. Je gegevens en belangrijkste adressen heb je voortaan meteen bij de hand. En doordat je hele adresbestanden kunt importeren, werk je in de toekomst nog sneller.

Ga naar My DHL Parcel

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt afgeleverd?

Met track en trace volg je je pakket binnen Nederland op de voet. Elk moment van de dag. Een pakket naar het buitenland volg je via de internationale track en trace. Alleen voor brievenbuspakketten naar het buitenland is geen track en trace beschikbaar.

Hou het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger bij de hand, dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. We sturen je een e-mail of sms zodra je pakket is afgeleverd.

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket?

Binnen Nederland bezorgen we je pakket in principe de volgende dag, mits je pakket op tijd is afgeleverd. Door drukte kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming. 

Bezorgduur Europa