Pakketje naar belgië
Zo bij de zuiderburen

Een pakketje naar België sturen? Zo geregeld met My DHL Parcel. Gewoon vanaf je laptop, tablet of mobiel. Voor de bezorging werken we met bpost, een vertrouwde bezorgdienst voor elke Vlaming en Waal. Samen zorgen we dat ieder pakket binnen 2 werkdagen op bestemming is. Zeker en vast! Snel aan de slag.

Versturen vanaf €10

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar België al vanaf €10. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Parcel een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Bezorgd voordat je friet kunt zeggen

Met DHL ligt de hele wereld binnen je bereik. Brazilië, Kenia en Japan klinken misschien interessant, maar ook voor België draaien we onze hand zeker niet om. Sterker nog: we komen er graag en vaak. Met het grootste gemak maak je een verzendlabel aan, en stuur je een pakketje naar het land van Manneken Pis.

Ga naar My DHL Parcel

Bijzonderheden voor belgië
Even in de gaten houden

België is lid van de EU en heeft vrij verkeer van handel. Douaneformulieren zijn dus niet nodig. Voor sommige artikelen gelden wel beperkingen en importverboden. Denk bijvoorbeeld aan namaakartikelen, beschermde plant- en diersoorten, wapens en cultuurgoederen. Wil je een compleet overzicht van goederen met een importverbod of -beperking?

Bekijk de Belgische overheidssite

Dhl zakelijk belgië
Denk groot bereik meer

Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van interessante extra’s, zoals webshop-integratie en onze ophaaldienst. Maak zelf eenvoudig een zakelijk account aan zie meteen welke aantrekkelijke tarieven in jouw situatie gelden.

Ontdek alle voordelen van DHL zakelijk