internationale service
wij kennen de weg op elk continent

Met de uitgebreide verzendservice van DHL ligt de wereld aan je voeten. Verstuur snel en eenvoudig pakketten naar elke hoek van de planeet, al vanaf €10. Je kan je zending de hele reis in de gaten houden met track en trace.

Moeiteloos de hele wereld over

Pakket versturen naar het buitenland? Ontdek alles over tarieven, bezorgtijden en track en trace. Verstuur je naar een douaneplichtig land? Geen zorgen, DHL kent de regels. We laten je precies weten welke informatie je moet invullen op het douaneformulier dat je op je pakket plakt. De stappen volg je vanzelf bij het aanmaken van je label.

Versturen vanaf €10

Met onze online verzendservice verstuur je al een brievenbuspakket naar een adres in het buitenland vanaf €10. Weten hoe het werkt?

Alle tarieven op een rij

Bijna zo snel als het licht

Het bezorgmoment hangt af van de bestemming. Binnen West-Europa is je pakket ongeveer een week onderweg. In de Verenigde Staten staat onze bezorger na zo’n twee weken voor de deur.

Bekijk de levertijden

Volg je pakket

De route en status van je zending – behalve bij brievenbuspakketten naar het buitenland – hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Track en trace

Online versturen
Zo simpel is het

Eerst selecteer je het gewicht van je pakket. Vervolgens vul je jouw gegevens in en die van de ontvanger. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kun je je verzendlabel uitprinten en die op je pakket plakken. Ten slotte lever je je pakket in bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt, en klaar!

Direct online versturen

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Moet de ontvanger invoerrechten betalen over mijn pakket?

In sommige landen moet de ontvanger zelf invoerrechten of belasting betalen over wat je verstuurt. Op de douanepagina van de Belastingdienst lees je voor welke landen dit geldt. 

Kan ik een zakelijke zending naar het buitenland versturen?

Ja, dat kan. Voor zakelijke zendingen naar douaneplichtige landen plak je een factuur in drievoud op je pakket. Overige vereisten, zoals een goederencode, toont onze verzendtool My DHL Parcel automatisch. Gaat het om een commercieel pakket met een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk account bij DHL nodig. Maak ’m snel en eenvoudig aan.