Track en trace
De snelste route naar uw zending

Voor het vinden en volgen van uw zendingen bieden wij state-of-the-art oplossingen. Gebruik de vind- en volgopties op onze website of breng uw zendingen in beeld waar u maar wilt met de track en trace API.

DHL pakket volgen

Dankzij track en trace weet u dag en nacht waar uw pakket is, en wanneer u ‘m kunt verwachten. Het enige wat u nodig heeft is het zendingsnummer. Als u ook de postcode van de ontvanger invoert, ziet u alle details.

Klim hogerop met onze API's

Als u de diensten van DHL Parcel in uw logistieke systemen of webshop wilt integreren, bieden onze handige tools oneindig veel mogelijkheden. Bied track en trace aan in uw eigen webshop en hou klanten op de hoogte via automatische notificaties: zo vergroot u de kans ze bij u terugkomen.

DHL track en trace advies
Eerste hulp bij track en trace integraties

Wilt u onze track en trace API koppelen met uw website? Of een directe track en trace link in uw bestelbevestiging toevoegen? We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Bijvoorbeeld over de installatie. We helpen u op weg met gratis advies. Laat even uw gegevens achter, en we hangen snel aan de lijn om alles uit te leggen.

Vraag advies