U bent hier

Word een DHL ServicePoint

Bent u geïnteresseerd in partner worden bij DHL Parcel? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe DHL ServicePointhouders.

DHL ServicePoint
De DHL ServicePoints zijn een onmisbaar onderdeel van onze dienstverlening. Daarvan zijn er inmiddels ruim 1.800 in Nederland. Op de DHL ServicePoints kunnen consumenten hun online bestelde pakketten ophalen en retourneren. Doordeweeks of in het weekend. Zonder lange wachtrijen. En op het tijdstip dat hun het beste uitkomt.

Met een DHL ServicePoint in uw winkel krijgt u dagelijks mensen over de vloer die een pakket komen versturen of afhalen. Een mooie gelegenheid om je producten bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen en extra verkoop te creëren. De DHL ServicePoints zijn gevestigd in locaties als tankstations, supermarkten, drogisterijen, videotheken, gemakswinkels en noem zo maar op!

Om als DHL ServicePoint te kunnen fungeren moet een winkel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  1. Openingstijden (geen middagpauze) minimaal maandag 13:00 tot en met 18:00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 09:30 uur tot 16:00 uur.
  2. Er is een internetverbinding aanwezig.
  3. Er is twee vierkante meter beschikbare opslagruimte.

Wilt u uw winkel inzetten als DHL ServicePoint? Meld u dan vandaag nog aan.

DHL Locker
Weet u de perfecte locatie voor een DHL Locker? Laat het ons weten!