Afleverpunten

Versturen via een DHL ServicePoint
Een DHL ServicePoint is gevestigd in een winkel. Hier kun je doordeweeks, ’s avonds en in het weekend pakketten afgeven om te versturen. Er zijn er al 1.800 in heel Nederland. In 95% van de gevallen heb je altijd een DHL ServicePoint binnen een afstand van 4 kilometer van je huisadres.

Kies bij het online versturen een DHL ServicePoint waar je jouw pakket wilt afgeven. Betaal online of bij de DHL ServicePoint, print het aangemaakte pakketlabel en plak deze op het pakket. Geef je pakket af bij de DHL ServicePoint wanneer het jou uitkomt. Je krijgt vervolgens een bewijs van aflevering waarmee je via track & trace je pakket kunt volgen.

Versturen via een DHL Parcelstation
Bij een DHL Parcelstation kun je dag en nacht pakketten afgeven om te versturen. Het is een wand van pakketlockers die je eenvoudig en snel zelf kunt bedienen, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Zo bepaal je helemaal zelf wanneer je je pakket verstuurt.

Kies bij het online versturen een DHL Parcelstation waar je jouw pakket wilt afgeven. Betaal online, print het aangemaakte pakketlabel en plak deze op het pakket. Bij het DHL Parcelstation scan je het pakketlabel en plaats je het pakket in een locker. Je krijgt vervolgens een bewijs van aflevering waarmee je via track & trace je pakket kunt volgen.