Word ook supporter van onze oranjevrouwen

Onze Oranjevrouwen weten heel Nederland in het hart te raken met hun grootste droom: eerste worden, eerste blijven! Met de missie SameDream brengen we deze samen dichterbij. Meld je aan als supporter en volg de heldinnen op de voet. Zo maak je kans op wedstrijdtickets, ontvang je het laatste sportnieuws en krijg je exclusieve kortingen.

Word supporter

De droom van Lois
Zonder angst, lekker handballen

Lois Abbingh doet al sinds haar 13e mee op het allerhoogste niveau. In de aanloop naar het EK 2022 kijkt ze terug op haar jeugd als handbalster én blikt ze vooruit. Dromen zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en ook nu nog droomt Lois volop: van goud winnen!

Trotse partner
Een sponsorship waar we trots op zijn

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, volleybal en handbal. Samen delen we één droom: de absolute top bereiken, waar we al hard naartoe op weg zijn. Met de missie SameDream supporten we de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV de komende vier jaar om onze oranjeheldinnen prestaties van wereldformaat te laten leveren. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Over SameDream

De droom van Jackie
Inspiratie voor jonge meiden

Toen Jackie Groenen als klein meisje begon met voetballen, was dat niet zo vanzelfsprekend als nu. Tussen al die jongens op het veld had ze nog geen idee wat ze allemaal met voetbal kon bereiken. Inmiddels weet ze dat wel, en vertelt ze in aanloop naar het WK voetbal 2023 over haar ultieme voetbaldroom. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Kijk de video!

Laura's droom
Gezond, gelukkig, gedreven

Laura Dijkema doet al sinds haar 16e mee op het allerhoogste niveau. Welke dromen heeft ze nog in aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen 2022? Winnen, natuurlijk! En wereldkampioen worden met het Nederlands team. Maar voor haar nog belangrijker: doen wat je leuk vindt en gelukkig en gezond blijven. Met die boodschap hoopt ze jonge meiden te inspireren. Benieuwd? Kijk de video!

Partnerships
Onze sponsoring wereldwijd

Naast vier nationale vrouwenteams, support DHL nog veel meer bijzondere initiatieven. Mensen en organisaties in alle hoeken van de planeet. Binnen de sport, maar ook op het gebied van maatschappij en duurzaamheid. Ontdek wat we doen om onze vrienden wereldwijd vooruit te helpen.

Bekijk onze partnerships