Luidkeels langs de lijn
Samen met jou voor de winst op het WK volleybal

Nederland en Polen zijn van 23 september tot en met 15 oktober 2022 hét strijdtoneel voor het WK Volleybal Vrouwen. Meld je tot 4 oktober aan als supporter van SameDream, doe mee met onze ticketactie en maak kans om een wedstrijd bij te wonen. Zo help je onze Oranjevrouwen richting hun langgekoesterde droom: wereldkampioen worden!

Win tickets

Laura's droom
Gezond, gelukkig, gedreven

Laura Dijkema doet al sinds haar 16e mee op het allerhoogste niveau. Welke dromen heeft ze nog in aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen 2022? Winnen, natuurlijk! En wereldkampioen worden met het Nederlands team. Maar voor haar nog belangrijker: doen wat je leuk vindt en gelukkig en gezond blijven. Met die boodschap hoopt ze jonge meiden te inspireren. Benieuwd? Kijk de video!

Trotse partner
Een sponsorship waar we trots op zijn

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, volleybal en handbal. Samen delen we één droom: de absolute top bereiken, waar we al hard naartoe op weg zijn. Met de missie SameDream supporten we de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV de komende vier jaar om onze oranjeheldinnen prestaties van wereldformaat te laten leveren. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Over SameDream

De droom van Jackie
Inspiratie voor jonge meiden

Toen Jackie Groenen als klein meisje begon met voetballen, was dat niet zo vanzelfsprekend als nu. Tussen al die jongens op het veld had ze nog geen idee wat ze allemaal met voetbal kon bereiken. Inmiddels weet ze dat wel, en vertelt ze in aanloop naar het WK voetbal 2023 over haar ultieme voetbaldroom. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Kijk de video!

Speelschema's
Waar zij gaan, zijn wij

Vanaf dit jaar volgen wij onze oranjeheldinnen de hele wereld over. Waar zij gaan, ondersteunen wij met onze logistieke oplossingen, en zijn we zichtbaar op tenues en in stadions. Benieuwd waar je ons kunt vinden?

Bekijk de speelschema's

Partnerships
Onze sponsoring wereldwijd

Naast vier nationale vrouwenteams, support DHL nog veel meer bijzondere initiatieven. Mensen en organisaties in alle hoeken van de planeet. Binnen de sport, maar ook op het gebied van maatschappij en duurzaamheid. Ontdek wat we doen om onze vrienden wereldwijd vooruit te helpen.

Bekijk onze partnerships