Word supporter

Deel jij de droom van onze Oranjevrouwen? Schrijf je in als supporter van SameDream en juich met ons mee!

Word supporter

De droom van Pien
Gaan voor goud

In de aanloop naar het WK Hockey 2022, waar ze wereldkampioen werd, vertelt Pien Sanders over haar droom. Want de eerste stap in het waarmaken van je droom, is hem delen. Die van Pien begon al op haar zesde. Benieuwd naar haar verhaal?

Trotse partner
Een sponsorship waar we trots op zijn

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, volleybal en handbal. Samen delen we één droom: de absolute top bereiken, waar we al hard naartoe op weg zijn. Met de missie SameDream supporten we de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV de komende vier jaar om onze oranjeheldinnen prestaties van wereldformaat te laten leveren. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Over SameDream

Speelschema's
Waar zij gaan, zijn wij

Vanaf dit jaar volgen wij onze oranjeheldinnen de hele wereld over. Waar zij gaan, ondersteunen wij met onze logistieke oplossingen, en zijn we zichtbaar op tenues en in stadions. Benieuwd waar je ons kunt vinden?

Bekijk de speelschema's

Partnerships
Onze sponsoring wereldwijd

Naast vier nationale vrouwenteams, support DHL nog veel meer bijzondere initiatieven. Mensen en organisaties in alle hoeken van de planeet. Binnen de sport, maar ook op het gebied van maatschappij en duurzaamheid. Ontdek wat we doen om onze vrienden wereldwijd vooruit te helpen.

Bekijk onze partnerships