Samen dromen waarmaken

De komende vier jaar is DHL Parcel trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in handbal, maar ook hockey, volleybal en voetbal. Benieuwd hoe deze weg naar succes eruitziet?

Blijf op de hoogte

Gebruik jij de officiële Mijn DHL app al? Met deze slimme app voor Android en iOS heb je al je pakketten in één overzicht, en pas je eenvoudig je bezorging aan. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de laatste SameDream winacties en ander nieuws over onze oranjeheldinnen.

De droom van Lois
Zonder angst, lekker handballen

Lois Abbingh doet al sinds haar 13e mee op het allerhoogste niveau. In de aanloop naar het EK 2022 kijkt ze terug op haar jeugd als handbalster én blikt ze vooruit. Dromen zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en ook nu nog droomt Lois volop: van goud winnen!

Partnerships
Onze sponsoring wereldwijd

Naast vier nationale vrouwenteams, support DHL nog veel meer bijzondere initiatieven. Mensen en organisaties in alle hoeken van de planeet. Binnen de sport, maar ook op het gebied van maatschappij en duurzaamheid. Ontdek wat we doen om onze vrienden wereldwijd vooruit te helpen.

Bekijk onze partnerships