Samen dromen waarmaken

De komende vier jaar is DHL eCommerce trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in handbal, maar ook hockey, volleybal en voetbal. Benieuwd hoe deze weg naar succes eruitziet?

Blijf op de hoogte

Gebruik jij de officiële Mijn DHL app al? Met deze slimme app voor Android en iOS heb je al je pakketten in één overzicht, en pas je eenvoudig je bezorging aan. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de laatste SameDream winacties en ander nieuws over onze oranjeheldinnen.

Jackie’s voetbaldroom
Ook jij kan later prof worden

Jackie Groenen is onze SameDream ambassadeur voor het nationale voetbalteam. Vroeger voetbalde Jackie als klein meisje tussen een heleboel jongens. Toen was dat nog niet zo normaal als nu. Ze had geen idee hoever ze het kon schoppen. Nu weet ze dat maar al te goed, en dat kunnen andere jonge meiden ook. Op weg naar het WK voetbal in 2023 vertelt Jackie over haar ultieme voetbaldroom. Meer weten? Bekijk de video!

Partnerships
Onze sponsoring wereldwijd

Naast vier nationale vrouwenteams, support DHL nog veel meer bijzondere initiatieven. Mensen en organisaties in alle hoeken van de planeet. Binnen de sport, maar ook op het gebied van maatschappij en duurzaamheid. Ontdek wat we doen om onze vrienden wereldwijd vooruit te helpen.

Bekijk onze partnerships