Introductie

Deze video laat u zien welke mogelijkheden die de app u biedt. Bekijk de video en u bent snel op de hoogte van alle functies.

Bezorger brengt pakketten

De DHL bezorger komt op bezoek en brengt de pakketten voor uw klanten naar uw shop. De app helpt u om snel te scannen, zodat uw klanten weten dat ze bij u hun pakjes op kunnen halen.

Uw klant komt een pakket ophalen

Uw klanten komen de pakketten opalen in uw winkel. Met de app scant u de pakketten heel eenvoudig en uw klant tekent voor ontvangst.

Uw klant komt een pakket brengen

Uw klant komt een pakket bij uw shop brengen om te versturen of retour te sturen. Met de app scant u eenvoudig het pakket en maakt u een ontvangstbewijs voor uw klant.

Bezorger haalt pakketten op

Aan het einde van de werkdag komt de DHL bezorger alle pakketten bij u ophalen. Met de app maakt zorgt u ervoor dat alle pakketten klaar worden gemaakt voor vertrek.

Uw klant komt een DHL Express pakket brengen

Uw klant komt een DHL Express pakket bij uw shop brengen om te versturen of retour te sturen. Met de app scant u eenvoudig het pakket en maakt u een ontvangstbewijs voor uw klant.

Bezorger haalt een DHL Express pakket op

Aan het einde van de werkdag komt de DHL bezorger alle pakketten bij u ophalen. Met de app maakt zorgt u ervoor dat de DHL Express pakketten klaar worden gemaakt voor vertrek.

Bezorger komt een DHL Express pakket bezorgen

De DHL bezorger komt een DHL Express pakket bij uw shop brengen. De app helpt u om snel te scannen, zodat uw klanten weten dat ze bij u hun pakjes op kunnen halen.