Geef uw klanten écht iets te kiezen

Avondlevering, bezorgen op een afgesproken plek rondom het huis of toch liever ophalen op een van onze 3.750 DHL ServicePoints? Met de slimme en groene bezorgopties van DHL in uw check-out maakt u het klanten makkelijk. We vertellen er alles over op de Webwinkel Vakdagen (stand 126).

Onze bezorgopties in uw webshop
Elke klant op maat bediend

Bij DHL zijn we kampioen in flexibiliteit. Want met onze slimme bezorgopties geeft u klanten écht iets te kiezen. Via de Mijn DHL app kunnen consumenten de tijd en plaats van bezorging eenvoudig wijzigen, zelfs als we al onderweg zijn. Goed voor de relatie met uw koper, die z’n pakket op een zelfgekozen moment in handen heeft. Maar ook voor de planeet, want het scheelt onze bezorgers onnodige ritten.

Gratis aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen

Plug & play

Op welk platform uw webshop ook draait, grote kans dat wij er een plug-in voor beschikbaar hebben. Verzend- en retourlabels print u automatisch en met de flexibele instellingen richt u het verzendproces compleet naar smaak in. Daar betaalt u niets extra’s voor.

Ontdek onze plug-ins

Mijn DHL app

Komt het moment dat we langskomen niet uit? Dan maakt de ontvanger eenvoudig een nieuwe bezorgafspraak in de Mijn DHL app. Dat kan vanaf het moment dat uw pakket over de sorteerband rolt, tot de bezorger op de bel drukt.

Meer over de Mijn DHL app

Met aandacht voor de aarde

Ook als het over het milieu gaat, laten we er geen gras over groeien: in 2025 bezorgen we in de last mile naar Nederlandse consumenten met onze eigen elektrische wagens 100% klimaatneutraal.

Lees alles over GoGreen

Lezing Sports Unlimited Retail & DHL Zo zetten Perry en Aktiesport klantfeedback om in goud

Lezingenzaal 7 / 8

Woensdag en donderdag, 12.00 - 12.30 uur

Onbetwiste omnichannel-kampioen worden? Voor Perry en Aktiesport is het duidelijk: luister naar de klant, want hun verwachtingen groeien. Op het gebied van een uitstekende online beleving, maar ook als het aankomt op de groene bezorging van hun officiële Max Verstappen-fanshirt. Samen vertellen we hoe u met kleine groene stapjes het verschil maakt en kunt inspelen op de bewustwording van uw klant.

Lees verder

Scan uw badge, plant een boom

Onze duurzame dienstverlening gaat verder dan groene sorteercentra en bezorgen met elektrische bestelauto’s. Als onderdeel van onze GoGreen strategie, planten we samen met onze partner Trees for All ook dit jaar weer bomen in onze DHL bedrijfsbossen. Dicht bij huis in Limburg, maar ook verder weg, in Ghana en Oeganda. Komt u langs op onze stand en laat u uw badge scannen? Dan planten wij namens u een extra boom.

Veilig naar de beurs, zonder coronatest

Er wordt alles aan gedaan om de Webwinkel Vakdagen veilig te laten verlopen. De beurs is opgezet als doorstroomlocatie, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat u het event kunt bezoeken zonder bij de ingang een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te laten zien. Om te zorgen dat u genoeg ruimte heeft, geldt er wel een maximaal aantal bezoekers per dag. Wacht daarom niet te lang en meld u aan!

Alle maatregelen