Kom ook naar de Jaarbeurs Utrecht

Op 29 en 30 juni vindt het grootste e-commerce event van de Benelux weer plaats, en wij zijn daar natuurlijk bij! Bent u op zoek naar verfrissende ideeën om uw webshop te optimaliseren? Wij vertellen u graag over onze digitale oplossingen die u hierbij kunnen helpen. Kom langs bij stand 78. Schrijf u snel gratis in, want vol = vol.

Slimme oplossingen
Meer gemak voor u

Met onze digitale tools vissen uw klanten nooit meer achter het net. En u dus ook niet. Met onze verzendtool heeft u 24/7 inzicht in, en grip op uw zendingen. Via onze plug-ins bent u automatisch gekoppeld aan DHL Parcel en print u zelf gemakkelijk uw verzend- en retourlabels. Passen onze plug-ins niet op uw platform? En wilt u wel toegang tot de verzendopties van DHL Parcel? Ook daar hebben wij een oplossing voor.
Meer weten over onze digitale oplossingen?

Neem gratis deel

State of Art & DHL Parcel Groeien dankzij digitale oplossingen

Lezingenzaal 3

Woensdag van 12.00 - 12.30 uur

Martijn Mateman (Operations Director bij State of Art) geeft een verfrissende inkijk in hoe zij de afgelopen jaren gegroeid zijn en digitale oplossingen hebben omarmd. Karin Captain (Director Retail bij DHL Parcel) licht toe hoe zij met State of Art samenwerkt. Fijnmazige distributie en de omnichannel-strategie staan hierbij centraal.

My DHL Parcel

Maak kennis met My DHL Parcel, de hypermoderne alles-in-één verzendservice. Of het nu pakketten of pallets zijn, het maakt ons niet uit. Met deze digitale verzendtool verstuurt u elke zending in een paar kliks. Betrouwbaar, razendsnel en makkelijk in gebruik. Gewoon via computer, tablet of mobiel.

Lees alles over My DHL Parcel

Briljante bezorgopties

Met onze slimme bezorgopties geeft u uw klanten écht iets te kiezen. Komt het bezorgmoment niet uit? Dan maakt de ontvanger eenvoudig een nieuwe afspraak in de Mijn DHL app. Dat kan vanaf het moment dat uw pakket over de sorteerband rolt, totdat de bezorger op de bel drukt. Gevolg: hogere conversie én klanttevredenheid.

Meer over de Mijn DHL app

Plug en play

Op welk platform uw webshop ook draait, grote kans dat wij er een plug-in voor beschikbaar hebben. Verzend- en retourlabels print u automatisch en met de flexibele instellingen richt u het verzendproces compleet naar smaak in. Daar betaalt u niets extra’s voor. Komt u er niet uit? Ook persoonlijke support is gratis.

Ontdek onze plug-ins

Oog voor onze kleine vrienden

We zijn niet alleen sterk in digitale oplossingen, we maken ons ook sterk voor duurzame oplossingen. Waar ook ter wereld, met DHL Parcel verstuurt u alle pakketjes standaard klimaatneutraal.

We hebben de grootste elektrische vloot van Nederland. Zo werken we hard aan het terugdringen van onze uitstoot. De CO2 die we nog wel uitstoten, compenseren we via ons GoGreen compensatieprogramma.

Onze nieuwe locaties zijn gasvrij en we wekken energie op met zonnepanelen. De bestaande locaties verduurzamen we in rap tempo. Onze kleine vrienden vinden onderdak in insectenhotels, zoals te zien op deze afbeelding. Aan iedereen wordt gedacht.