De voordelen achter het stuur

De pluspunten van een baan als DHL bezorger of chauffeur? Dat zijn er nogal wat! Veel vrijheid en zelfstandigheid bijvoorbeeld. Je werkt nooit ver van huis, want DHL zit overal. Bovendien ben je veel onderweg en in de buitenlucht. Je ontmoet enorm veel mensen. En ook lekker: je kunt je dagen flexibel indelen.

Chauffeur met charme

Chauffeurs houden van vrachtwagens. Wij ook. Daarom ga je bij DHL aan de slag met modern materieel. Je kunt rekenen op persoonlijke aansturing en jaarlijkse bijscholing, zodat je niet alleen op de weg vooruitgaat. Daarnaast zijn je werkuren flexibel, en kun je ervoor kiezen om nachtdiensten te draaien. Dit alles onder contract bij DHL, met een goed salaris en ‘n prima cao.

Bevlogen bezorger

Daar ga je dan, lekker de weg op in ‘n befaamde gele bus van DHL. Fiets, elektrisch busje of vrachtwagen op duurzame diesel: je hebt je vervoer voor het uitkiezen! Ook leuk: je rijdt vaak vaste routes. Zo leer je onze klanten goed kennen, en zij jou. Nog een pluspunt: je staat direct onder contract bij DHL, met een goed salaris en een degelijke cao.

Check je profiel

Zie je jezelf al zitten, in zo’n gele wagen? Kijk eens of je je herkent in ons profiel!

- Je hebt een rijbewijs, bent een kei achter het stuur en een dame of heer in het verkeer.

- Klanten zien je graag komen, want je bent sociaal en servicegericht: een chauffeur met charme!

- Je bent niet te beroerd om de handen uit de geel gerande mouwen te steken.

- Uit trots op DHL zorg je dat jij én je wagen altijd goed voor de dag komen.

- Je bent stressbestendig en gaat creatief om met onverwachte situaties onderweg.

- Je werkt met plezier samen met alle collega’s in je team.

Goeie combi!

Marije laat zien hoe ze haar parttimebaan als freelancer combineert met een job bij DHL. Daar is werk als bezorger erg geschikt voor. Waarom? Omdat je veel vrijheid krijgt en je werktijden flexibel in kunt delen. Je kunt bovendien altijd in de buurt aan de slag, zodat je dus ook in no-time weer achter je bureau zit.

Slaat jouw elektrische motor hiervan aan?

Vind je baan bij DHL