Jouw carrière
Werken bij een wereldmerk

Van fietskoerier tot supervisor en van IT’er tot chauffeur: met een carrière bij DHL kun je alle kanten op. Als nummer één logistiek dienstverlener verbinden we mensen op de hele planeet. Met ruim 500.000 medewerkers wereldwijd. Elke dag weer. Kom je werken bij DHL Parcel Benelux? Dan zorg je straks samen met 7.000 collega’s voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt. Vertel eens: waar voel jij je thuis?

Kom naar de banenmarkt
Wij bezorgen jou een nieuwe baan

Wij bezorgen jou een nieuwe (bij)baan tijdens onze banenmarkt op zaterdag 27 augustus in Utrecht.

Van bezorger tot teamleider en van vrachtwagenchauffeur tot magazijnmedewerker; met een baan bij DHL Parcel kun je alle kanten op. Kom je werken bij het grootste logistieke bedrijf ter wereld? Dan zorg je straks samen met 9.000 collega's voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.

Schrijf je in en dan zien we je graag tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Ik meld me aan!

Ontdek onze vakgebieden

Bezorgers en chauffeurs

Als laatste schakel in ons internationale bezorgproces, ben jij bent hét visitekaartje van DHL. Je levert iedere rit kwaliteit en zorgt dat elke zending snel, veilig én natuurlijk op tijd in de juiste handen terechtkomt.

Stap in!

Werken in de logistiek

DHL innoveert aan de lopende band. Onze missie: pakketverzending makkelijk maken, door klanten grensverleggende oplossingen te bieden. En gaan we in volle vaart richting naar volledig emissievrij vervoer.

Voor logistiek talent

DHL Corporate

Bijdragen aan de strategie van een wereldmerk? Via IT, Sales, Marketing en Finance is het mogelijk. Met je kennis, kunde en ‘can do’-mentaliteit help je onze positie als Europees marktleider verstevigen. In een snelgroeiende markt werken we samen vooruit.

Banen voor professionals

Stage en afstuderen

Een multinational met een half miljoen medewerkers, met de mindset van een startup: dat is DHL Parcel. Natuurlijk begeleiden we je uitstekend. Maar we geven je ook ruimte om zelf te experimenteren. Reken maar dat je daarvan groeit!

Start je carrière

PEP-Experts
Pakketprofessionals

Als we de beste willen blijven, moeten we vooruitkijken. Met deze mentaliteit leggen we de lat bij DHL Parcel elke dag een stukje hoger. Hoe? Door te werken met PeP-experts: Post, e-commerce en Parcel specialisten. Positieve denkers, die hun verantwoordelijkheid nemen, openstaan voor verandering en altijd in oplossingen denken. Mensen zoals jij.

Statistieken waar we trots op zijn

Van piepkleine pakketjes tot gigantische pallets: bij DHL zetten we er al 220 jaar de schouders onder. Zo zijn we uitgegroeid tot dé logistieke dienstverlener van de wereld. Alleen al in Nederland zijn dit onze cijfers:

7.000 Medewerkers

3.100 Voertuigen

4.000 DHL ServicePoints

80 Pakketkluizen erbij in 2018

98% Merkbekendheid DHL

8,7 Gemiddelde beoordeling

Onze cultuur? Knalgeel, met een beetje rood

Welkom bij DHL: een wereldwijd netwerk van aanpakkers en doorzetters! Ons bedrijf is opgericht door drie logistiek pioniers. En hun vooruitstrevende spirit is nog springlevend. Hoe je dat merkt? We werken elke dag aan de bezorging van morgen. Niet alleen in de top, maar vanuit alle gelederen. Sluit je bij ons aan, dan gaan we ontdekken, verbeteren en plezier maken. Zo timmeren we samen aan de toekomst.

Pak ons in

Interesse? Leuk, dan horen we graag van je! Solliciteer nu en kom het verschil maken bij ons wereldmerk. Wie weet heb jij straks wel 50.000 geel-met-rode collega’s.

Vind de baan die bij je past

Benieuwd of het klikt?

Bekijk de vacatures