Jouw carrière
Werken bij een wereldmerk

Van fietskoerier tot supervisor en van IT’er tot chauffeur: met een carrière bij DHL kun je alle kanten op. Als nummer één logistiek dienstverlener verbinden we mensen op de hele planeet en kunnen we échte impact maken met innovatieve, duurzame verzendoplossingen. Elke dag weer. Kom je werken bij DHL Parcel Benelux? Dan zorg je straks samen met 9.000 collega’s voor duurzaam pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt. Vertel eens: waar voel jij je thuis?

Onze cultuur? Knalgeel, met een beetje rood

Welkom bij DHL: een wereldwijd netwerk van aanpakkers en doorzetters! Ons bedrijf is opgericht door drie logistiek pioniers. En hun vooruitstrevende spirit is nog springlevend. Hoe je dat merkt? We werken elke dag aan de bezorging van morgen: klimaatneutraal, grensverleggend en 100% veilig. Niet alleen in de top, maar vanuit alle niveaus. Sluit je bij ons aan, dan gaan we ontdekken, verbeteren en plezier maken. Zo timmeren we samen aan de toekomst.

Ontdek onze vakgebieden

Bezorgers en chauffeurs

Of je nu op de fiets of in een elektrische bus zit: als laatste schakel in ons internationale bezorgproces, ben jij hét visitekaartje van DHL. Je levert iedere rit kwaliteit en zorgt dat elke zending snel, veilig, klimaatneutraal én natuurlijk op tijd in de juiste handen terechtkomt.
 

Stap in!

Werken in de logistiek

DHL innoveert aan de lopende band. Onze missie: pakketverzending makkelijk én volledig fossielvrij maken, door klanten grensverleggende oplossingen te bieden. Zo gaan we in volle vaart richting volledig fossielvrij vervoer.

Voor logistiek talent

DHL Corporate

Bijdragen aan de strategie van een wereldmerk? Via IT, Sales, Marketing en Finance is het mogelijk. Met je kennis, kunde en ‘can do’-mentaliteit help je onze positie als Europees marktleider verstevigen. In een snelgroeiende markt werken we samen vooruit.

Claim je bureau

Stage en afstuderen

Een multinational met een half miljoen medewerkers, met de mindset van een startup: dat is DHL Parcel. Natuurlijk begeleiden we je uitstekend. Maar we geven je ook ruimte om zelf te experimenteren. Reken maar dat je daarvan groeit!

Start je carrière

DHL & Duurzaamheid
Grote dromen, grote impact

DHL is een grote speler in de wereldwijde logistiek. Dat biedt kansen, maar óók verantwoordelijkheden: we kunnen échte veranderingen teweegbrengen. Daarom gaan we voorop in de verduurzaming van bezorgen en doen we er alles aan mensen te helpen aan de kansen die ze verdienen. Zo werken we keihard aan een groenere en eerlijkere wereld.

Zo zetten we ons in voor een betere toekomst

Statistieken waar we trots op zijn

Van piepkleine pakketjes tot gigantische pallets: bij DHL zetten we er al 220 jaar de schouders onder. Zo zijn we uitgegroeid tot dé logistieke dienstverlener van de wereld met een focus op duurzaamheid. Alleen al in Nederland zijn dit onze cijfers:

9.000 Medewerkers

2.200 Elektrische bestelauto's

4.000 DHL ServicePoints en Pakketautomaten

59 nationaliteiten

4 duurzame nationale locaties

131 DHL CityHubs

Pak ons in

Interesse? Leuk, dan horen we graag van je! Solliciteer nu en kom het verschil maken bij ons wereldmerk. Wie weet heb jij straks wel 50.000 geel-met-rode collega’s.

Vind de baan die bij je past

Benieuwd of het klikt?

Bekijk de vacatures