Direct de vloer op
Je maakt het allemaal mee

Teamleiders, chauffeurs en sorteermedewerkers: iedereen heeft een eigen rol in het logistieke proces. Op onze sorteercentra is het dan ook een drukte van jewelste – dag en nacht. Je begrijpt: als je alle facetten van de operatie wilt leren kennen, dan moet je op de vloer zijn. Dit is dus waar al onze trainees beginnen, om uiteindelijk als supervisor of in een andere leidinggevende rol aan de slag te gaan. 

Werken bij DHL
Wat wij je bieden

Wees gerust: we gooien je niet zomaar in het diepe. Terwijl je het bedrijf stap voor stap leert kennen, word je het eerste anderhalf jaar intensief begeleid door een mentor. Genoeg tijd dus om alle processen te begrijpen én je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Je kunt ook altijd terecht bij je trainee-collega’s, die je regelmatig ziet tijdens trainingen en intervisies. Zo groei je langzaam in je rol van supervisor en geef je voor je het weet leiding aan je eigen team. Helemaal jouw ding?

Solliciteer direct

Zij gingen je voor
Trainees aan het woord

Elk jaar starten zo’n 15 trainees bij ons. In deze video vertellen Manon, Carleine en Jop over hun DHL-avontuur. Wat verwachtten ze toen ze begonnen met het traineeship? Hoe vonden ze het? En wat doen ze nu? Check hier de video!

Commerciële traineeships
Kickstart je sales carrière bij DHL

Ontwikkel je commerciële vaardigheden en geef je carrière een boost met het Sales Traineeship van DHL eCommerce. Binnen anderhalf jaar ontdek jij alle facetten van onze commerciële afdelingen en ontwikkel je jezelf tot een volwaardig sales collega. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en krijg je alle ruimte om te excelleren. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Bekijk Commercieel Traineeship

Traineeships bij DHL Groeien dankzij goede begeleiding

Voormalig Supervisor Logistiek

Carleine

Tijdens het Traineeship word je door je collega’s goed begeleid. Zelf werd ik door twee ervaren supervisors begeleid op de werkvloer, maar eigenlijk kon ik bij iedereen terecht met vragen.

Geen traineeship, wel DHL?
We hebben je graag aan boord!

Jouw carrière staat centraal. Past een traineeship niet bij jou, maar wil je wél verder leren? Ook dan zijn er bij DHL eCommerce talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld op onze Finance, IT, Marketing of Operations afdeling. Klaar voor je toekomst?

Werken bij DHL