Pakketje naar Brussel of Brugge?

bpost en DHL weten er raad mee. Door onze services aan elkaar te koppelen is de Belgische consument bereikbaarder dan ooit. De flexibele bezorgopties van bpost geeft uw klanten precies de service waarop ze zitten te wachten.  Nog een pluspunt: uw pakket is de volgende werkdag al in de handen van uw Belgische klant.

Tot uw dienst

Verstuurt u naar België, dan kunt u rekenen op bpost en DHL Parcel. Niet alleen door uw pakketten van A naar B te brengen, maar ook door onze uitgebreide en professionele services.

bpost bezorger

Snel bezorgd

Een snelle bezorging is een pluspunt voor u. Wij bezorgen uw pakket de volgende werkdag bij uw klant in België. Ook op zaterdag!

bpost locker

Afhalen om de hoek

Er zijn 2.500 bpost winkels in België. Zo zijn we altijd bij uw klanten in de buurt.

bezorging aan huis

Bezorging op maat

Pakket bezorgen bij een afhaalpunt of in de garage achter het huis? bpost kent de wensen van ontvangers voor de bezorging en bezorgt zoals de klant het wil.

Fan van Frans

In Wallonië kunt u rekenen op de bezorging door Franstalige bezorgers. Bien sûr!

Online verzendtool

Met My DHL Parcel, onze hypermoderne alles-in-één verzendservice verstuurt u betrouwbaar, razendsnel en makkelijk uw pakketten naar België.

Eén pick-up

Heeft u een zending klaarstaan voor vertrek? Dan halen we al uw pakketten en/of pallets in één keer op. Voor pallets en vanaf 50 pakketten per maand is die service zelfs helemaal gratis.

Op de voet gevolgd

Dankzij track en trace houden u en uw klanten de complete reis van hun pakketten en/of pallets eenvoudig in de gaten.

Altijd ondersteund

Ons sales supportteam houdt continu een vinger aan de pols in uw organisatie. Met een vaste account manager leren we uw situatie steeds beter kennen en stemmen we de samenwerking nog beter af.

Onderzoeksrapport
Zo scoor je als webshop in België

Meten is weten. Daarom onderzocht bpost wat de Belgische consument verwacht bij een online aankoop en de bezorging ervan. We bundelden onze bevindingen in een rapport.

Download rapport