Kijken, klikken én kopen

Uw webshop trekt veel bezoekers, maar hoe gaan die over van klikken tot kopen? DHL Parcel weet raad. Onze bezorgopties trekken uw klanten over de digitale drempel. Door betrouwbare, snelle levering te bieden – en genoeg keuze voor tijd en plaats – geeft u klanten het laatste zetje om de digitale portemonnee te trekken

Bezorgopties
Dit zijn onze slimme bezorgopties

Werkt u met DHL Parcel? Dan wordt uw webwinkel nóg slimmer. U krijgt allerlei tools in handen om bezorgopties en extra service – zoals avondlevering – aan te bieden aan al uw klanten.

Dagkeuze

Uw klant kiest zelf de dag van bezorging. Van maandag tot en met zaterdag, tot twee weken vooruit. Alle ruimte dus om een goed moment te vinden.

Tijdvakkeuze

Uw klant kiest zelf het moment van bezorging, en kan daarbij kiezen uit de ochtend, middag en avond. De hele dag thuisblijven is verleden tijd.

Thuisbezorging

Uw klant kan kiezen om zijn bestelling aan huis te ontvangen. Staan we voor een dichte deur, dan proberen we het (desgewenst) bij de buren.

Avondlevering

Van maandag tot en met vrijdag levert DHL Parcel ook in de avond aan huis, tussen 18.00 en 21.00 uur. Ideaal als uw klanten overdag van huis zijn.

Zaterdaglevering

Op zaterdag staat DHL Parcel voor u klaar om uw zendingen te bezorgen. Handig als uw klanten doordeweeks aan het werk zijn.

DHL Vandaag

Voor de middag iets besteld? Met DHL Vandaag komt het dezelfde dag al aan, via de avondlevering tussen 18.00 en 21.00 uur. Razendsnelle service dus.

DHL ServicePoint

Is uw klant weinig thuis, dan kan hij zijn bestelling ophalen bij een DHL ServicePoint. Alleen in Nederland hebben we er al 3.000.

DHL Locker

Klanten kunnen hun pakket afhalen bij een DHL Locker. De meeste zijn 24/7 beschikbaar. Alleen lockers in winkels zijn gebonden aan openingstijden.

Slimme bezorgopties implementeren
Plug-in en play

DHL Parcel’s diensten aanbieden in uw webshop is eenvoudiger dan u denkt. Zeker als u WooCommerce of Magento gebruikt. Dan zijn onze standaard plug-ins namelijk in no-time geïnstalleerd. Heeft u een ander systeem? Dan helpen we u graag aan een oplossing op maat via onze API. Benieuwd hoe u onze diensten zo snel mogelijk integreert?

Verrijk mijn webwinkel