Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

Vitesse is van en voor de regio. Met trots kunnen we dan ook melden dat DHL zich verbindt aan Vitesse: de wereldwijde marktleider in de logistiek, die sterk vertegenwoordigd is in onze regio. In Arnhem heeft de e-commerce divisie DHL Parcel twee belangrijke vestigingen, bij elkaar goed voor meer dan 500 medewerkers.

Vitesse en DHL versterken elkaar momenteel al op meerdere gebieden. Zo is DHL Parcel sinds dit seizoen de trotse partner en shirtsponsor van Vitesse eSports. Met de hulp van Vitesse wil DHL in contact komen met mensen die voor DHL willen werken, met name op het contact center en als bezorger of chauffeur. De LED-boarding in GelreDome draagt hier in grote mate aan bij. Samen met Vitesse gaat DHL voor bestaande medewerkers leuke acties opzetten. Het Arnhemse DNA van beide bedrijven speelt hier een grote rol in.

Wie Arnhem zegt, zegt Vitesse. Door deze samenwerking wil DHL mensen aanspreken die een baan in de logistiek wel zien zitten.
Michel Clausing, VP Sales & Customer Service bij DHL Parcel

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, is verheugd dat Vitesse en DHL zich aan elkaar hebben verbonden. “We gaan in ieder geval voor anderhalf seizoen samenwerken”, vertelt Smit. “Voor zowel Vitesse als DHL is deze deal zakelijk interessant, maar we zijn er met name erg trots op dat een groot merk als DHL, dat net als Vitesse gele accenten bezit, zich verbindt aan Vitesse.”

Michel Clausing, VP Sales & Customer Service bij DHL Parcel: ”Wie Arnhem zegt, zegt Vitesse. Door deze samenwerking wil DHL zijn aanwezigheid in de regio onder de aandacht brengen en mensen aanspreken die een loopbaan bij de meest innovatieve werkgever in de logistiek wel zien zitten.”

Deel op social media

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden