In één oogopslag op de hoogte

Met track en trace volgt u elk pakket op de voet, dag en nacht. Maar dat is niet alles. Wist u dat u met onze gratis verzendtool My DHL Parcel nóg meer inzicht krijgt in de status van uw zendingen?

My DHL Parcel
Complete controle over uw zending

Met onze alles-in-één verzendoplossing My DHL Parcel heeft u grip op elke zending. Zodra uw pakket de deur uit is, houden we u op de hoogte van de bezorgstappen. Zijn er uitzonderingen in het verzendproces? Die ziet u direct in het handige dashboard. En u draait met ‘n paar klikken overzichtelijke rapportages uit. Zo sluiten uw zendingen naadloos aan op uw logistieke processen.

Ga naar My DHL Parcel

Focus op performance
Kijkje in de controlekamer

Ons Operations Excellence team houdt de prestaties van uw zendingen non-stop in de gaten. Zien ze iets opvallends of afwijkends in onze live data? Dan gaan letterlijk de alarmbellen af en grijpen ze vaak al in voordat er echt iets misgaat. ’t Is nog maar het topje van de ijsberg van wat we doen om u van topservice te voorzien. Benieuwd naar de rest?

Check onze zakelijke diensten

Vragen over uw zending?

Op onze zakelijke supportpagina vindt u meer informatie over het versturen van pakketten en pallets met DHL Parcel. Of misschien staat uw antwoord tussen de veelgestelde vragen.

Hoe groot en zwaar mag mijn zakelijke zending zijn?

Hoe lang duurt het voordat m’n zending aankomt?

Hoe maak ik een account aan op my.dhlparcel.nl?