Elke dag digitaler
Net zo makkelijk als e-mailen

Mailtje sturen, pakket verzenden… zo veel verschil is er niet. Sterker nog: het maakt ons niet uit of u af en toe een doos verstuurt of tientallen pallets per dag. Met onze digitale verzendtool doet u elke zending in een paar kliks de deur uit. Gewoon via computer, tablet of mobiel. Ontdek de belangrijkste voordelen:

Snel verstuurd

In een paar kliks is uw zending klaar voor vertrek.

Eenvoudig retour

Retourlabels printen? Zo gepiept via de app.

Slim adresboek

Nieuwe adressen slaat u makkelijk op.

Boek uw pick-ups

Plan afhaalopdrachten in wanneer het u uitkomt.

Het zijn de kleine dingen die het doen

Elk detail telt in My DHL Parcel. Zo kunt u het dashboard van onze gratis verzendtool op allerlei manieren personaliseren dankzij de widgets. En de uitstekende zoekfunctie komt van pas als u op zoek bent naar een adres of zending van lang geleden. Weten hoe het werkt?

Handleiding

Ontdek de specs
Instellingen op maat

Bezorging op zaterdag, extra snelle levering, retourlabel bij de zending meesturen… In uw persoonlijke omgeving van My DHL Parcel stelt u eenvoudig zelf in welke services u wilt aanbieden.

Grip op performance
Rapportages uitdraaien in een heartbeat

Onze slimme verzendtool laat u meekijken met elke stap van het verzendproces. In een paar seconden genereert u rapportages van één tot tienduizenden zendingen tegelijk. Zo krijg u overzicht én inzicht, bijvoorbeeld als het gaat om aantal pakketten, bezorgstatussen en type zendingen.

Prijswinnende applicatie

My DHL Parcel wordt over de hele wereld gebruikt, maar is een Nederlands product. Daarom zijn we extra trots op de prijzen die de digitale verzendoplossing in de wacht heeft gesleept. In de categorie ‘beste webapplicatie’ en ‘beste navigatiestructuur’ wonnen we in 2017 twee Lovie Awards, ook wel de Oscars van het Europese web genoemd. En de app wordt alleen maar beter. Op basis van klantfeedback maken we ‘m steeds slimmer.