Win tickets
Ga mee naar het WK volleybal

Als trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, handbal en volleybal, volgen we al onze heldinnen op de voet richting de top. Samen delen we de SameDream missie om eerste te worden, en te blijven. 

Tussen 23 september en 15 oktober 2022 staat Nederland in het teken van het WK Volleybal voor vrouwen. En jij kunt erbij zijn! Meld je tot 4 oktober aan als supporter van SameDream, doe mee met de winactie en wie weet zien we jou straks op de tribune.

Win tickets

Volg je pakket op de voet

Of je nu een bestelling uit Parijs verwacht of een cadeautje uit Enschede: via track en trace weet je altijd precies waar je pakket is en wanneer je ‘m kunt verwachten.

Bezorging wijzigen

Komt het moment dat we langskomen niet goed uit? Of heb je onze bezorger gemist en een gele kaart op je deurmat gevonden? Kies zelf waar en wanneer je jouw pakket ontvangt.

Mijn DHL app
Al je pakketjes in de hand

Of je nou een pakket hebt verstuurd of juist verwacht: met de Mijn DHL op je telefoon of tablet vind je alles terug in één handig overzicht. Zo weet je binnen no-time wanneer je pakketten (en die van je huisgenoten) hun bestemming bereiken. Net buiten de deur op het geplande bezorgmoment? Geen probleem, met een paar drukken op de knop pas je de bezorgtijd en -plaats aan. Dan rijdt onze gele bus vrolijk verder!

Download de app

DHL Duurzaam
Geel is het nieuwe groen

Bij DHL Parcel zijn we hard aan het verduurzamen. Zo rijdt al een derde van onze bezorgauto’s op stroom en proberen we je bestelling in één keer af te leveren. Handig voor jou en beter voor de wereld, want zo besparen we een extra rit door je wijk. Dat scheelt uitstoot. Zelf een pakketje versturen? Dat doe je klimaatneutraal, zonder bijkomende kosten. Die nemen wij voor onze rekening.

Over DHL GoGreen

DHL zakelijk
Denk groot, bereik meer

Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van interessante extra’s, zoals webshop-integratie en onze ophaaldienst. Maak zelf eenvoudig een zakelijk account aan zie meteen welke aantrekkelijke tarieven in jouw situatie gelden.

Ontdek alle voordelen van DHL zakelijk