slim en snel
Jouw zending, Jouw timing

Je pakket sturen of ophalen via een DHL Pakketautomaat in de buurt is superhandig. Je kunt er vaak dag en nacht terecht, en hoeft nooit meer te wachten op een bezorger. Je hebt zelfs een week om je pakje op te pikken. Alle tijd van de wereld dus.

Jouw keuze

Als je online een spijkerbroek koopt, kun je kiezen om hem via een DHL Pakketautomaat te ontvangen. Vind je een bezorger-gemist-kaart in je brievenbus? Ook dan kun je voor de DHL Pakketautomaat kiezen. Versturen via de gele muur kan ook. Je kiest voor deze optie in de online verzendservice My DHL Parcel.

Pakje ophalen bij een DHL Pakketautomaat

Zodra de DHL bezorger je pakket in een DHL Pakketautomaat heeft bezorgd, krijg jij een afhaalcode via e-mail of sms. Vanaf nu heb je een week om het pakje op te halen. Dag en nacht. Ben je zover? Dan tik je de code in op het display van de DHL Pakketautomaat, en de buit is binnen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over DHL Pakketautomaat, of zijn er technische problemen? Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Vind je geen oplossing, bel dan onze helpdesk: 0900 222 21 20 (€1 per gesprek).

Ik heb de DHL Pakketautomaat gesloten, maar mijn pakket ligt er nog in. Wat moet ik doen?

Als je snel bent, kan je de DHL Pakketautomaat nog een keer openen met dezelfde code. Of bel onze helpdesk om je code opnieuw te activeren. Het nummer is 0900 222 21 20 (€1 per gesprek). De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Wat gebeurt er als ik mijn pakket laat bezorgen bij een DHL Pakketautomaat?

Een DHL Pakketautomaat is een gele muur met kluizen die je gebruikt om helemaal zelf eenvoudig en snel pakketten te versturen en ontvangen. De meeste DHL Pakketautomaten zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Kies je ervoor om je pakket te laten bezorgen bij een DHL Pakketautomaat? Zodra we het pakket in je DHL Pakketautomaat hebben gestopt, ontvang je een unieke afhaalcode per mail of sms. Hiermee haal je ‘m op wanneer het jou uitkomt. Je pakket blijft er maximaal 7 dagen liggen, daarna sturen we het terug naar de afzender. Mocht je bestelling te groot zijn voor een DHL Pakketautomaat, dan laten we het je meteen weten en brengen we je pakket naar het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint.

Meer over DHL Pakketautomaten

Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt?

Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een DHL Pakketautomaat achterlaten om het te versturen. Met 4.000 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.