DHL pakket volgen
Oh, dáár is ‘ie

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je DHL pakket is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Het enige wat je nodig hebt is het zendingsnummer. Als je ook de postcode van de ontvanger invoert, worden de verzender en ontvanger zichtbaar en kun je de bezorgafspraak aanpassen. Wordt het pakket bij je buur afgeleverd, dan heb je zijn adres meteen bij de hand.

Track en trace
Hij is er bijna!

Goed dat je je pakket overal kunt volgen, maar je wilt natuurlijk vooral weten wanneer het aankomt. Met de Mijn DHL app zie je het verwachte bezorgmoment zodra de bezorging in de planning staat. Gewoon, op je telefoon of tablet. Is het pakket bij de buren of een DHL ServicePoint afgeleverd? Dan vind je het bezorgadres ook in de app.

Download de app

Onze bezorgtijden

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, overdag of ’s avonds. Zodra we het pakket in handen hebben, laten we jou via track en trace en per e-mail weten wanneer we verwachten het pakket te bezorgen. Op de dag van bezorging zie je een specifieker tijdvak van het bezorgmoment.

Jouw bezorgvoorkeuren

Het kan gebeuren: onze bezorger staat voor een dichte deur, en ook je buren zijn gevlogen. Dan gaat je pakket de volgende werkdag naar een DHL ServicePoint in de buurt. Wil je liever niet de straat op en je pakket toch thuis ontvangen? Maak dan een nieuwe bezorgafspraak.

My DHL Parcel
Ziezo, zelf verzonden

Zelf iets versturen met DHL? Dat kan via de Mijn DHL app, al vanaf €3,95. Ook zónder printer. Online maak je in no-time een verzendlabel aan of je kunt de QR-code laten scannen, dan printen wij ‘m voor je. Geef je pakket af bij een verzendpunt in de buurt, en hop – geregeld.

Verzend je pakket

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt bezorgd?

Wat moet ik doen als mijn zending vertraagd of zoek is?

Mijn zending is bezorgd in een DHL Locker. Hoe haal ik ‘m op?