Onze expertise
De gezonde groei van e-commerce

Van een sector gedomineerd door bedrijven, naar groeiende controle voor consumenten: de digitale revolutie zet de zorgsector op z’n kop. Deze transitie schept mooie kansen. Zo zal de e-commerceverkoop in de gezondheidszorg tot 2021 met 38 procent stijgen. Doordat ons zakelijke en particuliere netwerk naadloos met elkaar samenwerkt, kunnen we u altijd de beste oplossingen bieden.

Bezorging aan huis

De steeds ouder wordende bevolking zet de gezondheidszorg enorm onder druk. Dit vraagt om slimmere distributie, bijvoorbeeld van medische hulpmiddelen voor zelf- en thuiszorg. Natuurlijk levert DHL Parcel gewoon bij patiënten thuis. Dat scheelt weer een ritje naar de apotheek.

Volg uw zending op de voet

Met track en trace weten uw ontvangers en u precies waar uw pakketten zijn. Elke seconde van de dag. Door bij extreem waardevolle zendingen online een vinger aan de pols te houden, kunnen we proactief ingrijpen bij bezorgwijzigingen. We laten ontvangers per mail of sms weten hoe laat de bezorger bij ze op de stoep staat.

DHL ServicePoints

Met 3.750 DHL ServicePoints in Nederland en ruim 65.000 in Europa, is er altijd wel eentje bij uw ontvangers in de buurt. Hier kunnen ze eenvoudig hun medische producten ontvangen of terugsturen, zoals krukken, meetapparatuur of diabetespompjes.

DHL ServicePoints

Zorg voor logistiek

Van gips tot wondverzorging en van handschoentjes tot meetinstrumenten als het om logistieke diensten tussen zorgorganisaties gaat, nemen we u graag werk uit handen. Zodat u meer tijd overhoudt voor uw patiënten.

Zakelijke dienstverlening

Stevig verpakt op weg

Benieuwd hoe u kwetsbare zendingen goed verpakt? Wij kennen de ins en outs van dozen, pallets en kratten. Samen met grote spelers in de verpakkingsindustrie blijven we onze oplossingen verbeteren.

Onze verpakkingstips

Gevaarlijke stoffen

U kunt gevaarlijke stoffen voor de gezondheidszorg versturen via DHL Parcel. Let op: alleen toegestaan in gelimiteerde hoeveelheden (Limited Quantities - LQ) en alleen B2B. Registratie via uw accountmanager is verplicht.

Gevaarlijke stoffen

DHL vandaag
Soms kan het niet wachten tot morgen

Als elke seconde telt, is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op snelle, veilige en betrouwbare bezorging. Geeft u uw consumenten het gemak van DHL Vandaag? Dan kunnen ze rekenen op thuisbezorging tussen 18.00 en 21.00, zolang ze op dezelfde dag voor 12.00 uur bij u hebben besteld. U kunt ook extra services instellen, bijvoorbeeld een verplichte handtekening bij ontvangst.

Vraag DHL Vandaag aan

"De zorg komt naar u toe"

Sectormanager Healthcare (ad interim)

Rob Andela

"Zorg wordt sneller, persoonlijker en individueler. Het begint met een appje, en eindigt met bezorging bij de patiënt aan huis – van medicatie tot hulpmiddelen en apparatuur. Hoe dat precies zit, legt onze healthcare-expert graag aan u uit."