Mijn DHL app
Alles zelf in de hand

Met de Mijn DHL app heb je elke zending zelf in de hand. Letterlijk. Want of je nou een pakketje verwacht of juist hebt verstuurd: op je telefoon of tablet vind je ze allemaal terug in één handig overzicht. Wel zo makkelijk!

De voordelen van Mijn DHL

Zie Mijn DHL als de controlekamer van je pakketjes. Je volgt ze via track en trace, wijzigt de bezorging last minute en zet pushnotificaties aan (of uit). Ook verstuur je er simpel je eigen pakketjes. Geef aan met welke mailadressen je weleens online bestelt en voeg je ook de mailadressen van je huisgenoten, partner of kinderen toe. Dan komen hun pakjes óók in je overzicht. Zo weet je precies wanneer onze gele bus weer voor de deur staat!

Download 'm nu

Downloaden
Nu in de App- en Play Store

De officiële Mijn DHL app is voor iOS beschikbaar in de App Store (vanaf OS 13) en voor Android in de Google Play Store (vanaf OS 8).

Bezorgtijd en -plaats wijzigen

De deur uit op je geplande bezorgmoment? Kies dan in de Mijn DHL app voor ‘Iets anders afspreken’ en wijzig de dag of tijd. En de locatie, als je wilt! Zo weet je zeker dat je pakket jou bereikt, waar en wanneer het jou uitkomt.

Bezorging wijzigen
Wanneer en waar? Zeg het maar!

Met Mijn DHL bepaal jij wat er met je pakketje gebeurt tot je het in handen hebt. Moeten we later langskomen? Doen we. We kunnen je pakket ook achterlaten: op een veilige plek rond je huis, bij een DHL ServicePoint in de buurt of bij je favoriete buur. In een paar kliks is het gefixt.

Rondom je huis

Buiten de deur en tóch pakketjes ontvangen? Dat kan! Wijs een veilige plek rondom je huis aan waar de bezorger je bestelling mag neerzetten. In de schuur bijvoorbeeld, of onder een afdakje.

Afhalen bij een DHL punt

Je pakket oppikken wanneer het uitkomt? Dan zorgen we dat ‘ie klaarligt bij een DHL ServicePoint. Je kunt kiezen uit vijf DHL punten; een winkel of pakketautomaat. We laten het weten zodra je pakket er ligt.

Op de mat bij je buren

Niemand woont dichterbij dan je buren. Nemen zij je pakketje graag voor je aan als jij weg bent? Laat ons het huisnummer weten, dan drukt onze bezorger gewoon op een andere bel.

Andere tijd of dag

We komen graag snel weer bij je langs. Met je zendingsnummer óf de bezorgcode op de gele kaart en je postcode kies je makkelijk een andere bezorgtijd of -dag. We komen ook langs in de avond of op zaterdag.

Weer zo'n voordeel van Mijn DHL
Kies een plek rondom je huis

Bepaal zelf waar we jouw pakket bezorgen. Onder de carport, in het fietsenschuurtje of op het kleedje in de boomhut? Prima, leggen we ‘m daar neer! Gewoon even in de Mijn DHL app aangeven welk plekje veilig (en droog) genoeg is voor je pakketje. Dan zijn die gele briefjes op de mat straks verleden tijd.