Verkort uw bezorgtijd Start met DHL For You Vandaag

Uw klanten kopen meer én vaker bij u, als ze zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze hun bestelling ontvangen. Bovendien willen ze een snelle bezorging, waarbij ze kunnen aangeven in welk tijdvak en op welke datum wij het beste langs kunnen komen. Met de aanvullende service DHL For You Vandaag verkort u de bezorgtijd en komt u aan de wensen van uw klanten tegemoet. Bovendien heeft u langer de tijd om uw bestellingen verzendklaar te maken, omdat u niet afhankelijk bent van standaard pick-up tijden.

Dezelfde dag bezorgd
Geeft u uw klanten ook het gemak van DHL For You Vandaag? Dan kunnen ze rekenen op thuisbezorging tussen 17:30 uur en 22:00 uur, zolang u hun pakketten op een CityHub (vóór 11:00 uur) of een RegioHub (vóór 13:30 uur) aanlevert. Bestellingen die klanten ’s avonds doen, maakt u de volgende ochtend verzendklaar. Avondbestellingen verwerkt? Verwerk uw ochtendbestellingen dan ook direct en lever de pakketten op tijd aan. Wij staan dan tussen 17:30u en 22:00 uur bij uw klanten op de stoep.

Nu ook pick-up mogelijk
Wilt u uw pakketten liever laten afhalen door DHL Parcel? Dan kunt u vanaf nu ook een pick-up boeken. Van Groningen tot Geleen, wij halen uw pakketten bij u op en zorgen dat ze dezelfde avond nog bezorgd worden. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze optie.

Meer weten?
In dit overzicht vindt u alle details van DHL For You Vandaag. 

Enthousiast geworden?
Of heeft u nog vragen over deze aanvullende service? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan helpen we u graag op weg.