Verkort uw bezorgtijd Start met DHL For You Vandaag

Uw klanten kopen meer én vaker bij u, als ze zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze hun bestelling ontvangen. Bovendien willen ze een snelle bezorging, waarbij ze kunnen aangeven in welk tijdvak en op welke datum wij het beste langs kunnen komen. Met de aanvullende service DHL For You Vandaag verkort u de bezorgtijd en komt u aan de wensen van uw klanten tegemoet. Bovendien heeft u langer de tijd om uw bestellingen verzendklaar te maken, omdat u niet afhankelijk bent van standaard pick-up tijden.

Dezelfde dag bezorgd
Geeft u uw klanten ook het gemak van DHL For You Vandaag? Dan kunnen ze rekenen op thuisbezorging tussen 17.30 uur en 22.00 uur, zolang u hun pakketten vóór 13.30 uur bij een RegioHub of een CityHub* aanlevert. Bestellingen die klanten ’s avonds doen, maakt u de volgende ochtend verzendklaar. Avondbestellingen verwerkt? Verwerk uw ochtendbestellingen dan ook direct en lever de pakketten vóór 13.30u aan.  Wij staan dan tussen 17.30u en 22.00 uur bij uw klanten op de stoep. 

Nu ook pick-up mogelijk
Wilt u uw pakketten liever laten afhalen door DHL Parcel en bent u gevestigd u in de regio Roosendaal? Dan kunt u vanaf nu ook een pick-up boeken. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze optie. Bent u gevestigd in een andere regio? Komende tijd wordt het boeken van een pick-up voor DHL For You Vandaag in steeds meer regio’s in Nederland mogelijk.

Meer weten?
In dit overzicht vindt u alle details van DHL For You Vandaag. 

Enthousiast geworden?
Of heeft u nog vragen over deze aanvullende service? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan helpen we u graag op weg.

* De aanlevertijden voor CityHubs kunnen afwijken. Kijk hier voor de actuele aanlevertijden en locaties van een CityHub bij u in de buurt.