Zo rekent u af met Sjaak Afhaak in uw webshop

Ruim zestig procent van de online shoppers verkiest uw winkel boven een andere als u betere bezorgopties biedt. Zo blijkt uit onderzoek van Metapack. Wilt u iets doen tegen digitale winkelmandjes vol gemiste kansen? Een kraakhelder check-outproces, transparantie over kosten en voldoende verzendopties trekken veel twijfelaars over de streep. Flexibele en feilloze bezorging vergroten vervolgens de kans dat ze vaker bij u kopen.

Word kampioen in klantbeleving

Zijn online klanten verwend? Ik denk het niet. Ze willen gewoon de beste service, en daar zijn flexibele verzendopties een belangrijk onderdeel van. Door ze meer keuzevrijheid te bieden, vergoot u de kans dat de bezorging helemaal naar wens verloopt. En dan kunt u eigenlijk al niet meer stuk bij kritische kopers: 87% van hen geeft aan graag nog eens bij een webshop terug te komen wanneer ze hun pakket zonder zorgen hebben ontvangen.

Waar zit de waarde?

Als application support executive reis ik elke week stad en land af om ondernemers te adviseren over de beste verzendoplossingen voor hun bedrijf. Dat DHL een betrouwbare partner is, weten ze wel. En de meesten hoef ik echt niet uit te leggen hoe belangrijk een perfecte check-out is. Waar hebben we het dan wel over? Hoe we ervoor zorgen dat de verzendopties in hun webwinkel passen bij de wensen en verwachtingen van hun doelgroep.

DHL plug-in & play

Draait uw webshop op Magento, dan is het makkelijker dan ooit om uw check-outproces te perfectioneren. De meest gebruikte verzendopties hebben we gebundeld in onze gloednieuwe plug-in. Het enige wat  u hoeft te doen, is deze gratis aanvragen en de tool koppelen aan uw webshop. Vervolgens vinkt u simpelweg aan welke diensten u beschikbaar wilt stellen. Van avondbezorging tot same day delivery en aflevering bij ServicePoint: met elke extra optie die u biedt, vergroot u het gemak voor klanten. En de kans dat ze bij u (blijven) bestellen.

Zal ik bij u langskomen?

De afgelopen maanden hebben we een uitgebreide pilot gedraaid en sinds eind december kunt u de plug-in gratis downloaden. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of een demo bij u op de zaak? Stuur me gerust een mailtje

Tot snel!

Deel op social media

Geschreven door

Sebastiaan de Raadt

Application Support Executive